Eddy C's Masterclass

Eddy C's Masterclass
Opleiden en begeleiden van nieuw talent
Zangles, gitaarles (electrisch / acoustisch)
Basles en keyboardles voor beginners en gevorderden
Algemene muziekles zoals noten of tabulatuur lezen harmonieleer enz.

Informatie aanvragen

Hallo Eddy!
Wat hebben wij weer genoten van jouw Masterclass! En wat een sfeer, heerlijk! Van jong tot oud... sorry, ik bedoel senioren. Ja, ja, was dat even pech voor de afwezigen die niet mee konden spelen, hetzij door vakantie, ziekte of wat dan ook. Zonder mee te doen had ik het net zo druk!

Het leukste vond ik toch die kleine artiesten. Jij, Ron en Glen hadden er de handen vol mee. De één zong en speelde guitar, en even later baste die andere kleine artiest een foutloze partij, later zat er een kleine te drummen! (ook bij jullie). Zo wisselde het de hele middag, en jullie maar pluggen en ontpluggen van snoeren. Daarbij moesten ook de versterkers het ontgelden! Mooi he!!

Ook onze Lode gaf acte de présence (heel leuk en mucho simpatico)! En wat dacht je dan van de Doopies? Geweldig toch? Mede door jou en Loraine werd de uitreiking van de tweede CD van de Doopies een echt hoogtepunt! Beste Ed ik kap er mee, want Hare Majesteit heeft mij in de keuken nodig. Ik zie je binnenkort weer terug... al kost het mij een bak macaroni ;-)

P.S. Ik ben die goede zangeres vergeten, zij heeft toch soms even de boel gered, samen met jou. Complimenten... KLASSE! Op naar de 2010 Masterclass.

Namens alle aanwezigen.
Hartelijk Dank!!!
Rob L.