Dick Scott and The Barrons

Na zijn diensttijd keerde Eddy terug naar zijn oude makkers The Crazy Rockers, maar toen de band in 1965 uitelkaar viel vormde hij een nieuwe formatie met Roy Chauvigny de Blot [bas], Jack van Rossum [Hammond orgel], Boy Brostowsky [drums], Harry Berg [gitaar] en De Engelse Zanger Dick Scott ex Leadgitarist van John Oharra and the Playboys.

Onder de naam Dick Scott and the Barrons Speelden zij voornamelijk in Duitsland. Hoogtepunt was onbetwistbaar het optreden in de Deutschlandhalle voor 35000 man samen met The Hollies, Dave Dee, Graham Bonnie en nog meer. The Barrons hadden tijdens dat optreden zoveel succes en kregen als klap op de vuurpeil een aanbieding van Ken Howard en

Brian Epstein [manager van de Beatles] om met de hele band naar Engeland te gaan voor minimaal een jaar. Helaas overleed Dick Scott zamen met zijn vrouw tijdens een tragisch auto-ongeluk in voormalig oost Duitsland. Dieter Belinda was hun manager die tevens ook de belangen behartigde van Catherina Valente en andere prominente figuren uit die tijd. 

Dick Scott and The Barrons

Dick Scott and The Barrons