Haags Beat Festival 2021

Helden uit de Indorock! Foto´s Jerrold Mallee

All Star Indorock Band

Eddy Chatelin, Woody Brunings en Chris Latul zijn ervaren muzikanten die hun roots hebben liggen binnen de Indorock. Mannen uit illustere bands zoals The Crazy Rockers, Crazy Friends en Massada. Grootheden die in de jaren zestig al furore maakten en speelden in Palais de Dance en het Kurhaus in Scheveningen en samen met de Tielman Brothers en Rene and The Alligators een begrip vormen binnen de Indorock. Zeventigers en tachtigers op het podium maar met een jeudig elan en passie die oversloeg op het dolenthousiaste publiek. Zij waren hét muzikale voorbeeld voor de mannen uit de The Golden Earrings, Q 65, The Incrowd en andere grote Haagse bands. Niet voor niets speelt basvirtuoos Rinus Gerritsen nog graag met hen mee. Het was dan ook een goede keuze van de organisatie om deze Indo-Rockers te vragen voor het Beatfestival. We zagen een spetterende show. In deze vorm kunnen de heren nog wel jaren mee.
De Amerikaanse crooner Tony Bennett nam immers vorige week op zijn 95e pas afscheid van de muziekscene. Dus ook Woody, Eddy C en Chris Latul kunnen nog wel even doorgaan. C’mon everybody en andere hits waren onverwoestbaar door deze ´jongen honden´   Rudy de Queljoe en Johnny Manuhutu hartelijke groet van Woody Brunings Chris Latul en Eddy Chatelin
Ron Lamster jij hebt met al deze Indorockers samen gespeeld en hebt er goede herinneringen aan. Ik hoop dat je hebt genoten.