Biografie EDDY CHATELIN

EDDY CHATELIN oprichter en muzikaal leider van de EDDY C band.
Hij was 15jaar toen hij als jongste bandlid van de destijds nog onbekende band THE CRAZY ROCKERS de sologitaar bespeelde. Maar daar kwam snel verandering in. Op 17jarige leeftijd ruilde hij definitief de schoolbank in voor de gitaar.

Vanaf dit tijdstip ging het met een duizelingwekkende vaart omhoog met zijn muzikale loopbaan. Binnen twee jaar verdiende hij al zoveel geld om de trotse bezitter van knalrode Porsche te worden. Op de cover van de eerste LP van de Crazy Rockers zie je de hele band met zijn lievelingsautootje vereeuwigd.
Toen Eddy in 1963 in militaire dienst moest nam hij twee singles op onder de naam EDDY AND THE CRAZY JETS.
Joost de draaier in die tijd werkzaam voor Radio Veronica draaide zowat elke dag Common Let's Slop een eigen compositie van Eddy en dat resulteerde dan ook in een behoorlijke hit vooral regio Randstad waar bijna iedereen naar Veronica luisterde. Eddy was een van de eerste Nederlandse artiesten wiens plaat in Engeland werd uitgebracht en wel onder het King Label.

Na zijn diensttijd keerde Eddy terug naar zijn oude makkers The Crazy Rockers, maar toen de band in 1965 uitelkaar viel vormde hij een nieuwe formatie met Roy Chauvigny de Blot [bas], Jack van Rossum [Hammond orgel], Boy Brostowsky [drums], Harry Berg [gitaar] en De Engelse Zanger Dick Scott ex Leadgitarist van John Oharra and the Playboys. Onder de naam Dick Scott and the Barrons Speelden zij voornamelijk in Duitsland. Hoogtepunt was onbetwistbaar het optreden in de Deutschlandhalle voor 35000 man samen met The Hollies, Dave Dee, Graham Bonnie en nog meer.
The Barrons hadden tijdens dat optreden zoveel succes en kregen als klap op de vuurpeil een aanbieding van Ken Howard en Brian Epstein [manager van de Beatles] om met de hele band naar Engeland te gaan voor minimaal een jaar.
Helaas overleed Dick Scott samen met zijn vrouw tijdens een tragisch auto-ongeluk in voormalig oost Duitsland. Dieter Belinda was hun manager die tevens ook de belangen behartigde van Catherina Valente en andere prominente figuren uit die tijd.

Teruggekeerd in Nederland speelde Eddy nog even bij Franky Franken's Selection met Fokke Openti en Max Spangenberg die later bij de Teeset als drummer fungeerde. In 1967 ging Eddy met The Sounds naar Zwitserland en is tot 1980 in het buitenland blijven spelen. Er is bijna geen enkel podium in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en natuurlijk niet te vergeten Nederland, of hij heeft er op gestaan. Stond in dezelfde programma's van wereldsterren als de Who, Stones, Percy Sledge enz. Toen The Sounds uit elkaar gingen speelde hij nog bij diverse professionele bands, onder andere The Union Pacific en de legendarische Tielman Brothers.

Eddy Chatelin speelde bij de Tielman Brothers van af 1970 tot 1973 voornamelijk in Zwitserland, Duitsland en Scandinavie

Union Pacific: Eerste formatie met Eddy, Sacha, Ronny, Ted, Jimmy Pelt en Jaap Tuinenbreier.
UNION PACIFIC: Tweede formatie bezetting met Jaap Tuinenbreier Drums, Michael Eschauzier Keyboard, Harry Berg Bas, Yvonne, Mona Patiselano en Susy Schimai Vocals, Eddy Chatelin Lead en Zang.

Met Sugar Lee Hooper richtte hij in 1980 de New Crazy Rockers op en oogsten enorme succesen in binnen en buitenland.

Toen tijdens een optreden in de Groenoordhal Sugar Lee in de show time van het podium viel, haar kaak brak en haar arm verbrijzelde kon zij helaas niet meer achter het drumstel plaats nemen en zodoende de New Crazy Rockers genoodzaakt waren een andere drummer te zoeken en een nieuw concept te vinden voor de band.

Eddy Chatelin ging onder zijn eigen naam verder en staat al weer jarenlang met zijn Eddy C band en een wervelende show aan de top van de Nederlandse Showbizz.

Sugar Lee overleed na een glanzende cariëre op 04 april 2010.

Bij elkaar heeft hij zo'n 15 singles 12 Lp's en meerdere Cd's en Dvd's op zijn naam staan. Ook was hij de laatste jaren actief als producer en hielp menig beginnend talentje aan een goede start.
Zijn eerste gitaar hing als stille getuige van een tijdperk die beslissend was voor de Nederlandse pop cultuur in het Haagse Museon.
Een tentoonstelling over 150 jaar jeugdcultuur die persoonlijk door minister Dancona geopend werd. Dezelfde gitaar heeft Eddy gedoneerd aan de stichting Rock & Art die de afgelopen jaren een collectie nationaal cultuurhistorisch erfgoed van de Nederlandse popmuziekgeschiedenis bijeen heeft gebracht en zich inmiddels internationaal kwalitatief en kwantitatief kan meten met andere popmusea in de wereld.
Hij werkte mee aan de filmdocumentaire Rockin Ramona. Een film over de invloed van de Indorock in de jaren 60 en de tegenwoordige popmuziek. Genomineerd voor de Gouden Kalf awards.
Optredens in California USA met de Legends en een tour van 10 dagen door Indonesie met de Crazy Rockers mocht hij ook nog meemaken.

Op de Pasar Malam Besar in Den Haag zijn in het kader van het project Indo Spectrum van het Indisch Huis medio Juni 2005 drie nieuwe solo CD's van Woody Brunings, Eddy Chatelin, Harry Berg en een DVD van The Crazy Rockers gepresenteerd . Uitgebracht op het VNC label. Met de Crazy Rockers heeft Eddy ook opgetreden in het Congresgebouw in den Haag waar voor het eerst de bekende songs als Donauwellen en Carioca met begeleiding van de 50 man tellende Marinierskapel werd gespeeld. Dit concert ( De weduwe van Indie) werd in vier delen door de TROS televisie op nederland 2 uitgezonden en was ook te verkrijgen op DVD. Na een bliksembezoek in San Jose California met de Crazy Rockers werden de plannen voor het volgende jaar alweer gesmeed.

Een nieuwe solo CD en een DVD van Eddy zijn op 18 mei 2008 gepresenteerd als ook een Album met Stella Makadoero. Allemaal composities van Armand Filon inclusief de Pasar Song, een hulde aan het 50 jarig jubileum van de Pasar Malam Besar (Tong Tong).

Eveneens op deze pasar werd in het Bibit theater de premiere vertoond van de filmdocumentaire SPIJTOPTANTEN BLUES.
Een productie van HANS PARS en gerigiseerd door ROBIN LUTZ, waarin Eddy ook te zien is. Speciaal voor deze film heeft Eddy de spijtoptanten blues gecomponeerd.
Op 24 mei 2009 vierden de Crazy Rockers hun 50j jubileum in het Bintang Theater op de Tong Tong Fair, Malieveld Den Haag. Hoogtepunten van het jaar 2010 waren het optreden in Santa Susanna in Spanje en de reis naar Bali waar hij zijn oude vriend Franky Luiten weer tegenkwam om gezamenljik wat te musiceren. Ook Tante Lien ( Wieteke) kwam hij op Bali tegen.
Tweede paasdag 25-apr-2011 trad Eddy op verzoek van de organisatie Haagse Beatreunie 2011, in het Paard van Troje op. Het drie uur durende concert met alle oude bekende Haagse Beatbands werd door
TV West opgenomen en meermaals uitgezonden.

Hier een recensie van VPRO's 3 voor 12: Pas bij de vijfde act van Eddy C Showband schuiven de achtergrondvocalen - dat dan weer wel - het podium op in de gedaante van twee vrouwen in het wit.
Eddy Chatelin maakt show met verve. Optreden en muziek zijn een tweede natuur; hij werd op zijn vijftiende als jongste bandlid sologitarist van The Crazy Rockers en speelde ook bij The Tielman Brothers. Deze beide Indorock bands maken deel uit van het stevige fundament voor The Hague Rock City, waar iedere straat in de jaren zestig ‘ongelogen waar’ zijn eigen bandje had! Eddy draagt zowaar sportschoenen met luchtkussens die ook de zaal doen opveren. De eerste tropisch magische tonen van de Band roepen David Lynch-achtige beelden op, die na verloop van tijd overgaan in ouderwets stevige rock ‘n’ roll met vingervlugge acties van de gitaarmannen. Eddy’s jonge side kick deinst niet terug voor enig voetenwerk op de gitaar en à la Jimi weet hij feilloos door te spelen met het instrument op zijn rug. Dit helpt de zaal over zijn koudwatervrees. Er is maar weinig dansvloer als je gelijk sardientjes tegen elkaar staat aangedrukt, maar er ontstaat toch enige deining.

Uit HET VERSLAG VAN DE ECA 2012
Kooymans grasduint gretig in rockhistorie - Rolf Bosboom (PZC)
De uitreiking van de Eddy Christiani Award aan George Kooymans (Golden Earring) mondde zaterdag 13 oktober 2012 in Vlissingen uit in een praktijkles muziekgeschiedenis.
,,Als je niet weet waar je vandaan komt, weet je ook niet waar je heen gaat”, zei presentator Leo Blokhuis. Vandaar dat er bij de uitreiking van de inmiddels prestigieuze gitaristenprijs in een drieënhalf uur durend programma volop werd teruggeblikt. Op Eddy Christiani zelf, op Django Reinhardt (diens grote held), maar vooral ook op de indorock, de muzikale bakermat van George Kooymans en daarmee uiteindelijk ook van de Golden Earring.
Er werd een filmpje vertoond van de Tielman Brothers, die eind jaren vijftig de rock-’n-roll in Nederland introduceerden. Even later traden The Crazy Rockers - opgericht in 1959 en nog altijd actief - op. Zij brachten, samen met Chris Latul (Massada), hun jarenzestighits zoals Giddy Up en Mamma-Pappa Twist, tot enthousiasme van het publiek in het Arsenaaltheater.

Indorock meets Nederpop
De Crazy Rockers is misschien wel de oudste Indorock-band die nog actief is. 
Harde kern van de band wordt gevormd door zanger Woody Brunings en gitarist Eddy Chatelin.
Op de 55e Tong Tong Fair 30 mei 2013 maken de nog altijd actieve Crazy Rockers er een heel speciaal feestje van, met als speciale gasten Rinus Gerritsen en George Kooymans van de Golden Earring.
Dit optreden is een vervolg op het fenomenale optreden van de Crazy Rockers tijdens het feest voor de uitreiking van de Eddy Christiani Award aan gitarist George Kooymans in het Arsenaal Theater van Vlissingen. Voor die gelegenheid werden ze, als vertegenwoordigers van de z.g. ’’Indorock’’, uitgenodigd door de organisatie, die de uitreiking van de Eddy Christiani Award organiseert.
Op 11october 2013 continueren de Earring en The Crazy Rockers de samenwerking in het Paard van Troje in den Haag. Deze shows van deze rockgiganten mag u niet missen, vooral omdat de Crazy Rockers en de Earring zich niet zo vaak te zien zijn, daar ze het bewust vermeiden zich te pas en te onpas in het reguliere circuit te bewegen.

vrijdag 27 oktober 2017
The Crazy Rockers met Special Guest Jan Akkerman
Muzikanten van boven de zeventig die op tournee gaan, zijn geen uitzondering meer. Denk aan Paul McCartney, Rolling Stones en Bob Dylan. In Nederland hebben we krasse rockers die zelfs nog ouder zijn, maar ‘still alive & kicking’. We hebben het over The Crazy Rockers, de oudste rockband van Nederland en misschien wel van Europa. Al in 1959 stonden ze voor vijftien gulden per weekend te rocken in de Haagsche ‘La Gaité’ (tegenwoordig ‘De Zwarte Ruiter’). Zij waren een voorbeeld voor veel latere ‘Nederbeaters’ als George Kooymans en Rinus Gerritsen van Golden Earring’.
Samen met special guest Jan Akkerman (Brainbox/Focus) zullen de Crazy Rockers het dak er gegarandeerd af spelen.
Van de originele line-up zijn helaas oprichter/drummer Sydney Rampersad en bassist Pim Veeren overleden. De band bestaat nu uit de oerrockers Woody Brunings en Eddy Chatelin met leadgitarist Chris Latul (bekend van Massada), drummer Boyd Brostowski en bassist Louis Drabe.
De onverwoestbare Crazy Rockers staan na 58 jaar nog steeds even fris op vele podia. Tijdens dit optreden in Paard worden ze aangevuld door gitaarlegende Jan Akkerman, die als twaalfjarige al deze rockgiganten bewonderde. Samen brengen ze ondanks hun gevorderde leeftijd nog altijd onvervalste rock-‘n-roll met een flinke dosis spelplezier en humor. Dit wordt ook weer zo’n avond waar de muzikale lol vanaf spat.

21 juni 2018 ging de documentaire Klanken van Oorsprong in premiere.
https://www.facebook.com/klankenvanoorsprong/videos/1016871368466155/
Klanken van Oorsprong neemt ons mee in een indringende zoektocht naar de impact van oorlog, vlucht en opnieuw moeten beginnen op verschillende generaties Nederlands-Indische muzikanten. Verhalen en muziek maken invoelbaar hoe de turbulente geschiedenis als last en inspiratiebron doorklinkt in hun invloedrijke muzikale bijdrage aan Nederland en daarbuiten.

Regisseur Hetty Naaijkens - Retel Helmrich (Buitenkampers, Contractpensions) toont in haar nieuwe documentaire Klanken van Oorsprong het verhaal van diverse artiesten met een Nederlands-Indische achtergrond, die tussen 1945 en 1962 samen met meer dan 350.000 andere Indische Nederlanders gedwongen terug moesten naar hun oorspronkelijke vaderland: Nederland. Eenmaal in Nederland kregen Nederlands Indische bands als 'The Tielman Brothers' en 'The Crazy Rockers' direct veel gehoor bij de dolenthousiaste Nederlandse jeugd die een grote honger had naar Rock ‘n roll muziek. Ook Nederlands-Indische zangers en zangeressen zoals Sandra Reemer, Liesbeth List en Boudewijn de Groot maakten veel furore. Anneke Grönloh en Ruud & Riem de Wolff (The Blue Diamonds) verwierven zelfs enorme internationale roem, net als de naar de VS geëmigreerde broers Eddie en Alex van Halen. Hoewel al deze muzikanten erg van elkaar verschillen hebben ze veel dingen gemeen. Allereerst hun geschiedenis van oorlog, vluchten, opnieuw beginnen in een vreemd land en aanpassen. Daarnaast de muziek als grootste uitlaatklep. De muzikale documentaire Klanken van Oorsprong, is een mozaïek van verhalen over de kracht van overleven in moeilijke omstandigheden, de herkomst van de geportretteerden en het zoeken naar hun identiteit, afgewisseld met (swingende) muziek en nog nooit eerder vertoond archiefmateriaal van zowel muziekoptredens als uit het koloniale tijdperk.

september 2018.
Eddy Chatelin, Hans Javalin Bax en Rob Agerbeek speelden het dak eraf vorige week, na de filmvoorstelling van Klanken van Oorsprong tijdens film- en literatuurfestival Film by the Sea! Er werd hard gejuicht, gedanst en meegezongen. Wat een geweldige middag. (En kijk eens wat er op het rode petje van Eddy Chatelin staat!)
Naaijkens - Retel Helmrich geeft op indringende wijze weer hoe Nederlands - Indische muzikanten met een vleugje heimwee wisten te assimileren en hoe ze zonder dat ze het wisten een verandering teweegbrachten in het Nederlandse muzieklandschap en ver daarbuiten.

DISCOGRAFIE:
1963 DELTA DS 1065 Mamma- Pappa Twist (v) / The Third Man
1963 SHOW RECORDS SH 1030 The Third Man / Mamma-Pappa Twist (v) (België)
1963 ARIOLA 10374AT The Third Man / Mamma-Pappa Twist (v) (Duitsland)
1964 KING KG1001 The Third Man / Mamma-Pappa Twist (v) (Engeland)
1963 DURIUM DE 2508 The Third Man / Mamma-Pappa Twist (v) (Italië)
1963 SONET T7568 The Third Man / Mamma-Pappa Twist (v) (Denemarken/Zweden)
1963 DELTA DS 1070 Rosita My Love / Giddy Up (v)
1963 ARIOLA 10554 AT Rosita My Love / Giddy Up (v) (Duitsland)
1963 MUSIC-BOX MB 9104 Rosita My Love / Giddy Up (v) (Griekenland)
1963 SHOW RECORDS SH 1038 Rosita My Love / Giddy Up (v) (België)
1964 DELTA DS 1089 Carioca / The Happy Whistler
1964 DELTA DS 1116 Reelin' and Rockin' (v) / I Feel Allright (v)
1965 DELTA DS 1131 The Chicken Back (v) / Money Honey (v)

THE CRAZY ROCKERS + FRANKY (FRANKEN) & HELEN
1965 DELTA DS 1132 Since I Lost You (v) / I Can't Help Myself (v)

1963 EP ORFEU ATEP 6065 - THE CRAZY ROCKERS (Portugal)
Mamma-Pappa Twist (v) / The Third Man / Giddy Up (v) / Rosita My Love

1964 LP DELTA DL 502 - DRIVIN' WITH THE CRAZY ROCKERS
Carioca / The Happy Whistler / True Fine Mama (v) / Ninth Wave / Rock & Roll Music (v) / Twist Watch / I Can Tell (v) / The Third Man (alt take) / It's So Very Hard (v) / Golden Earrings / Buona Sera (v) / Bye Bye Johnny (v)

1966 LP DELTA HJD 102 - SUCCESSEN VAN THE CRAZY ROCKERS
Mamma-Pappa Twist (v) / Rosita My Love / The Chicken Back (v) / Money Honey (v) / Bye Bye Johnny (v) / Giddy Up
Eddy & The Crazy Jets (Show): Come On Let's Slop (v) / Down By The Riverside (v) / Highschool Blues (v) / By The Light Of The Silvery Moon (v)
Franky & Helen + The Crazy Rockers: Since I Lost You (v) / I Can't Help Myself (v)

1972 Negram Ng 309 - Tielman Brothers Poor People / Forever and evermore

1973 Negram Ng 329 - Tielman Brothers Hey Hey / I’m a stranger in my land

1973 LP NEGRAM HJN 218 - THE BEST OF THE CRAZY ROCKERS
12 tracks from LP DRIVIN' + Mamma -Pappa Twist (v) / Giddy Up (v)

1981 UNDER DOG RECORDS Telephone baby (v) / The Happy Whistler

1981 ROCKHOUSE Telephone baby (v) / That lovely feeling inside

1981 LP CNR, 657580 – CRAZY ROCKERS OUT OF SIGHT Dance with a dolly / Sweet memories / Motorcycle mama / You lied / Charry / Czardas / That good old Rock & Roll / I’m coming home (v) / Mama / You don’t love me anymore / The third man (v) / Crossing the Mississippi

1981 LP CNR – ROCK & ROLL REVIVAL Mama Papa twist The Crazy Rockers

1982 LP AL CAPONE SALVO 3 - THE PRIVATE COLLECTION
Temptation (unreleased rec. 1964)

1983 EP UNDERDOGRECORDS Stagger Lee, The Wedding (v) / Disco Strings, Till I kissed ya

1991 Hans Heynen produceert de film ROCKING RAMONA Genomineerd als beste documentaire voor de Gouden Kalf awards

1992 CD SAMSAM CDHL 1006 - STORY OF THE CRAZY ROCKERS
Mamma - Pappa Twist (v) / The Happy Whistler / I Can Tell (v) / Ninth Wave / True Fine Mama (v) / The Third Man / R&R Music (v) / Carioca / Bye Bye Johnny (v) / Twist Watch / It's So Very Hard (v) / Golden Earrings / Buona Sera (v) / Giddy Up (v) / Rosita My Love / The Chicken Back / Money Honey / Reelin' & Rockin' (v) / I Feel Allright (v)
Eddy & The Crazy Jets: Come On Let's Slop (v) / Down By The Riverside (v) / Highschool Blues (v) / By The Light Of The Silvery Moon (v)
Franky & Helen + The Crazy Rockers: Since I Lost You (v) / I Can't Help Myself (v)
(EMI/Bovema master tapes)

1993 CD SAM SAM CDHL 1015 - DE ROCK & ROLL METHODE vol. 5
The Happy Whistler

1993 CD SAM SAM CDHL 1017 - ROCK & ROLL METHODE Vol. 7
Rosita My Love

1993 CD SAM SAM CDHL 1019 - ROCK & ROLL METHODE Vol. 9
Sarinande / Twist Watch

1994 CD SAM SAM MUSIC CDHL 03031 - ROCK & ROLL METHODE vol. 11
The Third Man

1994 CD SAM SAM MUSIC CDHL2026 – ADINDA Sarinande tr11

1995 CD EDDY AND THE CRAZY JETS - INDO ROCK VOLUME 2 Java Guitars / Three steps to Heaven / Eddy on his strings / Don’t / Once / C’mon everybody / Meet Mr. Callaghan / Personality / Carioca / In the Ghetto / San Antonio Rose / Stay / The third man / Nadine / Forty miles of bad road / Multiplication

1995 CD KOKO RECORDS Crazy Rockers - 5DAYS IN SPRING

1995 CD KOKO RECORDS Crazy Rockers - In session

1995 CD KOKO RECORDS Crazy Rockers - STILL NUTS

1995 CD THE ROCKIN’LEGENDS

1996 CD SAM SAM CDHL 04048 - INDO ROCK
Twist Watch

1998 CD BR MUSIC BS 8020-2 THE STORY OF INDO ROCK
Mamma-Pappa Twist (v) / Giddy Up (v)
Eddy & The Crazy Jets: Down By The Riverside (v) / Highschool Blues (v)

1999 CD FABULOUS FEMKE AND EDDY C – COLLECTORS ITEM – PROMO Bobby Mc Gee / You needed me / Cest la vie / Behind close doors / I only want to be with you / Ain’t it funny how times slips away / Fine brown frame / Love hurts / You got what it takes / So sad / Proud Mary / Hello Stranger

2001 CD EDDY C – THE BEST OF – PROMO Telephone baby / R&R is still alive / Stagger Lee / Chari / Down by the riverside / Disco strings / Motorcycle mama / Sweet memories / That lovely feeling inside / Till I kissed ya / That good old R&R / Common let’s do the slop / I’m coming home / Crossin’ the Mississipi

2002 CD EDDY C – DANCE PARTY – PROMO Let’s get loud / Que si que no / I’m so excited / I feel lonely / Boom boom boom boom / Mambo nr5 / Sambadé / Abba medley / Rock DJ / Ibiza / Sexbomb / Shackles / Dromen zijn bedrog /I feel like a woman / La Bomba

2002 CD THE CRAZY ROCKERS 1960- 2002 – PROMO Mama Papa Twist / Look at us / Dirty Harry Boogie / A fool such as I / Stagger Lee / It turns me inside out / Eddy on his strings / I fall to peaces / You never can tell / Don’t / Good Rocking tonight / Since I lost you / Twist watch / My Bonny

2004 DVD Sam Sam – Documentaire Rocking Ramona

2004 CD LEGENDS SELECTION 1 – A TRIBUTE TO INDOROCK USA – PROMO Giddy up a ding dong / Judy / I can’t forget you / Under the boardwalk / Whole lotta shakin’ / Stagger Lee

2005 DVD - The Crazy Rockers 45 years Donau Wellen / Common everybody / Albatros / Samba Pa Ti / Black eyes / Carioca / Just one dance / Look at us / Good year for the roses / Love the one you’re with

2005 DVD - De Weduwe van Indië Donau wellen-Carioca / Take thes chains

2005 CD EDDY C - AS THE PRINCE SPEAKS Moon shot / I will be home again / Bumble bee / Just out of reach / Violetta / Crazy / Bengawan solo / Maria Elena / Romance / The last laugh / The shape I’m in / Blue Bayou

2006 CD CRAZY FRIENDS – THE BEST – PROMO A big hunk of love / Devil in disguise / Everly’s medley / Goodbye my love / Hurricane beat / Love letters / Peggy Sue / Talahassee lassie / Teenage heaven / That’s nice / Time is tight / Under the moon of love

2008 CD STELLA en EDDY C – FRIENDS Beautiful Hawai / Dark red roses / I dedicate this song / Jealousy is a slow working poison / When I awake / Just call me / Flame in my heart / Memories of the past / Saturday night / Friends / Country music / Pasar malam song

2008 CD EDDY C - JUST OUT OF REACH I will be home again / Kupu kupu / Violetta / Giddy up / Judy / Moon shot / Under the boardwalk / Hati yang luka / A big hunk of love / Blue Bayou / Maria Elena / Just out of reach

2008 RHB DVD 6004 EDDY C - FOR MY FANS Crazy / Blue Bayou / Maria Elena / Violetta / Hati yang luka / The shape I’m in / I will be home again / Bumble Bee / Kupu kupu / Don’t / Nadine / Just out of reach

LIVE RECORDINGS:
1962/1963 Sheherazade / Les Galeries, Scheveningen
Instrumentals: Cherry Pink And Apple Blossom White / The Third Man / The Storm / Peter Gunn / Perdido / Raunchy / String-A-Long Time / Violetta
Vocals: Don't Be Cruel / Down By The Riverside / I'm In The Mood For Love / It Keeps Rainin' / My Bonnie / Red Sails In The Sunset / Return To Me / Rock & Roll Music / Sweet Little Sixteen / Tennessee Waltz / Treat Me Nice

1963 TV Show 'Rooster'
Carioca / The Third Man / Mamma-Pappa-Twist (v)

1963 live ?
Amapola / Dance On / Golden Earrings / Mamma-Pappa Twist (v)

1964 Sheherazade, Scheveningen
Instrumentals: Amapola / Carioca / Donauwellen / In A Little Spanish Town / Night Train / Perdido / San Antonio Rose / The Happy Whistler / The Third Man / Twist In The Mood
Vocals: All My Loving / Be My Baby / Blue Moon / Blue Hawaii (This Is The Moment) / Blueberry Hill / Blue So Blue / Bossa Nova Baby / Boys / Can't Buy Me Love / Dance With The Guitar Man / Danny Boy / Fun In Acapulco / Hello Josephine / I Saw Her Standing There / It Keeps Rainin' / It's All Over Now / Just One Look / Kissin' Cousins / Lonely Street / Memphis Tennessee / My Bonnie / New Orleans / Ole Sio / Reelin'n'Rockin' / Saturday Night / Skinny Minnie / Surfin' USA / Suspicion / Talkin' About You / The Wedding Song / You Can Never Stop Me Loving You / Walk On By / Walkin' The Dog / What'd I Say